Pleisterplaatsen Voedselkaravaan bekend

Met de lente in aantocht begint de Voedselkaravaan 2018 nu vaste vormen aan te nemen. Op Pleisterplaatsen door het hele land gaan mensen dit jaar met de Voedselkaravaan op excursie naar voedselproducenten, in gesprek rondom kleurrijke maaltijden en aan de slag met nieuwe ideeën. We kijken naar korte ketens, agroecologie, grondpolitiek en landbouwbeleid.

Zo werkt de Voedselkaravaan aan nieuwe voedselverhalen. Door onverwachte verbindingen te leggen en ons te laten inspireren door pioniers, halen we aanbevelingen op voor beter beleid, praktijk en onderzoek. Zo versterken we de beweging voor duurzame en rechtvaardige landbouw- en voedselsystemen. Op 24 januari vond de Aftrap van de Voedselkaravaan plaats. Vele lokale en landelijke organisaties leveren inmiddels al een bijdrage. En we hopen dat jij ook meedoet!

Hier vind je een voorlopig overzicht van de Pleisterplaatsen. Binnenkort komen we met meer details over programma’s en tijden. Nu al meer weten? Neem contact op met info@voedselanders.nl

Voedselkaravaan 2018

Datum Pleisterplaats
26 & 27 mei Den Haag,
Zuiderpark
16 of 18 juni Friesland
24 juni (ovb) Amsterdam,
KIT/ Oosterpark
29 september (ovb) Wageningen,
centrum
22 september Barneveld
5 oktober Nijmegen,
Park Lingezegen
oktober Oost-Brabant/ Noord-Limburg
24 november Dronten