Meld je aan voor VA 2020

Read this page in English

CORONA-UPDATE: Helaas hebben we moeten besluiten om de Voedsel Anders conferentie uit te stellen tot later in het jaar. We maken de nieuwe datum zo snel mogelijk bekend.

Kom je ook naar de Voedsel Anders conferentie 2020?

De conferentie vindt plaats op vrijdag 3 april van 12.30u – 22.00u en op zaterdag 4 april van 9.30u – 19.30u. Bekijk het programma.

Daarnaast kun je in de ochtend van 3 april van 10.00u – 12.00u meedoen aan verschillende excursies naar bijzondere voedselinitiatieven in en rondom Wageningen. Lees meer en geef je op voor de excursies.

Kosten:

  1. Excursie vrijdagochtend 3 april: 5 euro
  2. Conferentie vrijdag 3 april: 30 euro
  3. Conferentie zaterdag 4 april: 30 euro
  4. Conferentie vrijdag 3 en zaterdag 4 april: 60 euro

Koffie, thee en versnaperingen zijn inbegrepen. Voor lunch, diner en drankjes kunnen aparte bonnen worden gekocht.

Kortingsmogelijkheden

  • Ben je boer(in), student of is de entreeprijs voor jou te hoog? Mail dan naar aanmelden@voedselanders.nl en leg ons uit waarom jij in aanmerking komt voor reductie. Je betaalt dan 20 euro per dag ipv 30 euro. Let op: Voedsel Anders wordt georganiseerd door vrijwilligers en we proberen de kosten op allerlei manieren laag te houden. We hebben de financiën echter nog niet rond en de entreegelden spelen daar een belangrijke rol in. We vragen je om dit in gedachten te houden voordat je korting aanvraagt. Elke (extra) bijdrage is welkom!
  • Wil je gratis naar binnen? We hebben vrijwilligers nodig voor hand- en spandiensten.

Bekijk het programma
Lees meer over de Voedsel Anders conferentie 2020