Uitstel 3e Voedsel Anders conferentie

Update juni 2020: Er is een nieuwe route voor VA2020!

Om verspreiding van het Corona-virus te beperken hebben we besloten om de 3e Voedsel Anders conferentie, gepland voor 3 en 4 april, uit te stellen. We volgen daarmee de richtlijn van het RIVM om af te zien van bijeenkomsten met meer dan 100 mensen.

De conferentie waar we met zo’n 150 organisaties zo hard aan hebben gewerkt gaat zeker plaatsvinden, maar wanneer is nog niet bekend. We gaan daarover in overleg met elkaar en met de Wageningen Universiteit, de locatie van het evenement.

We zijn erg blij met en trots op de grote betrokkenheid van sprekers, organisaties en vrijwilligers, en het fantastische aanbod van meer dan 80 workshops, lezingen, excursies en andere programma-onderdelen. Samen maken we de voortgang in de transitie van landbouw en voedsel zichtbaar en sterker en werken we aan knelpunten en kansen.

Had je al een kaartje gekocht?
Als we weten hoe de zaken zich ontwikkelen, geven we zo snel mogelijk  duidelijkheid over een nieuwe datum. Als je al een kaartje hebt, ben je dan in elk geval zeker van een plaats. Als mocht blijken dat je verhinderd bent op de nieuwe datum, dan kun je alsnog je geld terug krijgen. Wie er nu toch voor kiest om de inschrijving te annuleren, kan dat doen door een mailtje te sturen naar aanmelden@voedselanders.nl. Je kunt dan kiezen uit twee opties: 1) je geld terug krijgen of 2) je bijdrage doneren om ons te helpen in de onvoorziene kosten. 

Samen met jullie bouwen we al hard aan een veerkrachtig voedsel- en landbouwsysteem.  We gaan uiteraard door met het versterken van de beweging. Op naar een mooie conferentie verderop in het jaar.

Het kernteam van Voedsel Anders:

Fransjan de Waard, Guus Geurts, Hanny van Geel, Henk Renting, Janneke Bruil, Jeanet van der Woude, Laura van Oers, Leonardo van den Berg, Liane Lankreijer, Loes van Loenen, René de Bruin, Samira van der Loo, Tjerk Dalhuisen en Veerle Slegers.