Wat wil je met lokaal voedsel? Inwoners-enquête

Vul de enquête in en win een borrelpakket!

Woon je in de gemeente Ede, Wageningen of Renkum?
Wat zou je in een winkel met lokale, duurzame producten willen zien? Je kunt nu meedenken over nieuwe afzetpunten voor duurzame boeren in Ede, Wageningen en/of Renkum.

In een samenwerking met de gemeenten Wageningen, Renkum en Ede, lokale voedselproducenten en de Vereniging Toekomstboeren is Voedsel Anders het project Goed Punt gestart. Het doel is om te komen tot minimaal twee nieuwe afzetpunten voor lokaal en duurzaam geproduceerd voedsel in Ede en Wageningen/Renkum.

We hopen op die manier inwoners dichterbij de vele lokale duurzame boeren en voedselmakers te brengen, en voor die laatsten een beter verdienmodel te organiseren. Maar wat willen de inwoners? Om dat te peilen is deze enquête opgesteld.

We zijn benieuwd welke (lokale, duurzame) producten de inwoners graag zouden willen kopen en in welke vorm / waar dat zou moeten plaatsvinden.

Doe je ook mee? Vul dan nu de enquête in:

Als je de enquête invult, maak je bovendien kans op 1 van de 2 borrelpakketten met lokale, duurzame producten ter waarde van 25 euro!

Dit project is mede mogelijk gemaakt door een subsidie van de POP3 Korte Voorzieningsketens van de Provincie Gelderland en de Europese Unie.