Voedsel Anders Meet Ups: 1/10 en 19/11

Op donderdag 1 oktober en 19 november van 15.00 tot 16.30

We gaan beginnen met open online bijeenkomsten voor de Voedsel Anders beweging. We merken dat er behoefte is in het netwerk om elkaar beter te leren kennen en meer samen te werken. Daar geven we met deze bijeenkomsten de ruimte voor. Voorlopig online, wanneer het kan weer fysiek!

HIER AANMELDEN

Dit doen we ook als vervolg op onze webinars over Systeemtekenen en de Europese Farm to Fork-strategie eerder dit jaar, evenals de mooie excursies in september. We hopen op die manier initiatieven en groepen te versterken die rond een thema of in een regio samenwerken aan het bouwen van een duurzaam en eerlijk landbouw- en voedselsysteem.

Samen praten we door over verschillende onderwerpen die te maken hebben met de korte keten, agroecologie, landbouw- en handelsbeleid, toegang tot land en Anders Eten. We geven ruim baan aan het uitwisselen van lokale initiatieven en creëren de mogelijkheid om met elkaar te leren en van gedachten te wisselen over knelpunten en oplossingen.

Wil je meedenken over de opbouw van de Voedsel Anders-beweging en deze bijeenkomsten helpen organiseren? Laat het ons weten via email: info@voedselanders.nl.