Voedsel Anders Meet Ups: 19/11

Op 19 november van 15.00 tot 16.30

Open online bijeenkomsten voor de Voedsel Anders beweging. We merken dat er behoefte is in het netwerk om elkaar beter te leren kennen en meer samen te werken. Daar geven we met deze bijeenkomsten de ruimte voor. Dit is onze tweede meet up (lees hier over de eerste meet up op 1 oktober): voorlopig online, wanneer het kan weer fysiek! .
Heb je een onderwerp die je graag verder met anderen wil bespreken? Geef je hieronder op, en bepaal samen met je mededeelnemers de discussiepunten.

HIER AANMELDEN

Dit doen we ook als vervolg op onze webinars eerder dit jaar. We hopen op die manier initiatieven en groepen te versterken die rond een thema of in een regio samenwerken aan het bouwen van een duurzaam en eerlijk landbouw- en voedselsysteem.

Samen praten we door over verschillende onderwerpen die te maken hebben met de korte keten, agroecologie, landbouw- en handelsbeleid, toegang tot land en Anders Eten. We geven ruim baan aan het uitwisselen van lokale initiatieven en creëren de mogelijkheid om met elkaar te leren en van gedachten te wisselen over knelpunten en oplossingen.

Wil je meedenken over de opbouw van de Voedsel Anders-beweging en deze bijeenkomsten helpen organiseren? Laat het ons weten via email: info@voedselanders.nl.