14 maart: Klimaatalarm in jouw regio – Doe jij mee?

Op zondag 14 maart, vlak voor de Tweede Kamerverkiezingen, organiseert de Klimaatcrisis Coalitie een actie op meer dan 30 verschil­lende plekken in Nederland: het Klimaatalarm.  Voedsel Anders steunt de actie en slaat ook het Klimaatalarm. Het is tijd voor eerlijk en ambitieus klimaatbeleid. We kunnen niet langer wachten! Iedereen kan op 14 maart veilig meedoen. Doe jij ook mee in jouw regio?

Meer info op www.klimaatmars2021.nl

Om 1.5 meter afstand voor iedereen te kunnen garanderen is het belangrijk dat je je deelname aanmeldt op https://klimaatmars2021.nl/.

De huidige geïndustrialiseerde en geglobaliseerde landbouw voedselvoorziening veroorzaakt 26% van de totale uitstoot van broeikasgassen. Maar naast een grote veroorzaker van klimaatverandering wordt juist ook de voedselproductie bedreigd door de escalerende klimaatcrisis.

De verkiezingen staan voor de deur en het klimaat wacht niet. We slaan het #Klimaatalarm! Op tientallen locaties door heel Nederland laten we samen één geluid horen. Wij eisen een eerlijk en daadkrachtig klimaatbeleid voor iedereen. Iedereen verdient een gelijke kans op gezond eten, duurzaam reizen, groene banen en een goede woning. Landbouw moet verduurzaamd worden en er moet een eerlijke prijs komen voor boeren. In Nederland en daarbuiten. Alleen zo houden we onze aarde leefbaar.

Hoe kan ik meedoen?

Doe mee met het Klimaatalarm in jouw regio op zondag 14 maart!
Iedereen kan veilig meedoen, op 1,5 m afstand of vanuit huis.

Ga op www.klimaat­mars2021.nl en vind een alarm bij jou in de buurt. Of bekijk hoe je vanuit huis kunt meedoen met Klimaatalarm Live!
Roep meteen ook je vrienden, familie en col­lega’s op om mee te doen! #Kies­Klimaat #Klimaatalarm

Samen maken we het Klimaatalarm groot!


Foto: Klimaatmars in Brussels, 2018