Praktische informatie

Online registratie gesloten
Als u al een ticket heeft gekocht en heeft gekozen voor betaling per overboeking, zorg er dan voor dat het geld uiterlijk vrijdagochtend op onze rekening staat. Als uw betaling vrijdag ochtend niet overgeboekt is willen we u vragen te betalen bij de conferentie.

Ter plekke kaarten kopen is mogelijk. Kijk onder ‘Aanmelden‘ voor meer informatie.

LET OP: na 7 februari 2016 kunt u uw geld niet meer terugkrijgen bij annulering!

Online registration closed.
If you already ordered a ticket and have chosen to transfer the money, make sure it is transfered by Friday morning in order to get entrance to the conference.
If we haven’t received your transfer by Friday morning, we ask you to pay at the conference.

It is possible to buy tickets on the conference itself. Check ‘Aanmelden‘ for more information. 

NOTE: after the 7th of February 2016, it’s no longer possible to get a refund when you cancel your ticket!

LOCATIE EN VERVOER

De conferentie vindt plaats in de gebouwen Orion en Forum, op de campus van de Wageningen Universiteit. Ontvangst, registratie, het plenaire programma en een deel van de workshops zullen op beide dagen plaatsvinden in het Oriongebouw. Een gedeelte van de workshops vindt plaats in het Forum, evenals (op zaterdag) Reclaim the Seeds en de infomarkt.

Adres Orion (registratie en plenair programma)Bronland 1, Gebouw 103, 6708WH Wageningen

Adres ForumDroevendaalsesteeg 2, Gebouw 102, 6708 PB Wageningen

Bekijk een kaartje van de campus met alle gebouwen en parkeerplekken

De campus van de Wageningen Universiteit is gemakkelijk te bereiken per openbaar vervoer en per auto. Komt u met de auto? Voer dan als bestemming Droevendaalsesteeg in bij het plannen van uw route. Er is parkeergelegenheid beschikbaar op loopafstand van de gebouwen. Er zijn ook enkele parkeermogelijkheden voor invaliden en andere doelgroepen.

Komt u met het openbaar vervoer? Vanaf station Ede-Wageningen kunt u het beste lijn 84 of 88 (Syntus bus) naar Wageningen nemen. Die vertrekt iedere 15 minuten. Uitstappen bij ‘Campus/Atlas’ (lijn 84 en 88) of midden op de campus bij de halte ‘Forum’ (alleen lijn 84). Plan hier uw route met het OV naar de campus.

Voor meer informatie kunt u kijken op de site van de Wageningen Universiteit.

ACCOMMODATIE

Wilt u in Wageningen blijven overnachten? Hier vind u een overzicht van de aanwezige accommodaties in (de omgeving van) Wageningen. U kunt ook kiezen voor een Airbnb-optie in Wageningen of Bennekom.

PROGRAMMA

U ontvangt bij de balie uw badge, de deelnemerslijst en het programmaboekje van de conferentie. Als u al zich van te voren al wilt inlezen dan kunt u dit boekje hier bekijken. De plenaire sessies vinden plaats in de grote zaal van het Orion-gebouw. Op vrijdagmiddag is er vanwege hertentamens mogelijk onvoldoende plek voor alle bezoekers in de grote zaal. Kom daarom a.u.b. op tijd, zodat u een plek heeft in de zaal. Registreren kan vanaf 11.30 uur. Mocht de zaal overvol raken, dan is er in een naastgelegen zaal ruimte om de plenaire middagsessie te zien via een groot scherm.

Vanwege het aantal deelnemers zullen workshops vol raken. We willen u daarom vragen om bij de balie een keuze te maken uit de beschikbare workshops per ronde. Daarnaast willen we u vragen om telkens op tijd naar de workshop van uw keuze te gaan. Zo is de kans het grootste dat u bij de workshop van uw keuze kunt zijn.

Komt u alleen voor het debat op vrijdagavond? U bent van harte welkom vanaf 19.30 uur. Er staat koffie en thee voor u klaar!

VERTALING

Het gehele plenaire programma wordt door een tolk van het Engels naar het Nederlands vertaald dan wel van het Nederlands naar het Engels. Als u een van deze talen niet verstaat, dan kunt u een ontvanger afhalen bij de ingang van de zaal. In de workshops vindt geen vertaling plaats. De workshops die in het Nederlands worden omschreven in het programmaboekje, worden in het Nederlands gegeven. De workshops die in het Engels staan omschreven, worden in het Engels gegeven.

ETEN EN DRINKEN

Gedurende de gehele conferentie kunt u gebruik maken van de gratis koffie en thee.
Voor het diner op vrijdagavond en de lunch op zaterdagmiddag verkopen we bonnen. Zo ook voor de drank bij de borrels op vrijdag en zaterdag. In de buurt van de balie kunt u deze consumptiebonnen kopen (contant of met pin). De prijzen zijn als volgt: diner voor 6,50 euro, lunch voor 5 euro, sap voor 1 euro en bier of wijn voor 2 euro.

Let op: Op vrijdagmiddag is er geen gezamenlijke lunch. Als u in de buurt van het Orion-gebouw wilt lunchen, dan kunt u terecht in het Forum-gebouw of in het Restaurant van de Toekomst. In het restaurant in het Orion kan niet geluncht worden, omdat er een ander evenement plaatsvindt in het restaurantgedeelte. Denk er dan aan om uw pinpas mee te nemen, want er kan uitsluitend met pin worden betaald in de restaurants van Wageningen Universiteit.

ALLERGIE OF DIEETWENS?

Iedereen kan mee-eten met zowel de biologische lunch als het  biologische diner, omdat de cateraar rekening houdt met de mogelijke allergieën en dieetwensen van alle bezoekers. Als u een allergie heeft, geef dit dan voor aanstaande woensdag 10 februari via mail door aan info@voedselanders.nl. Overigens wordt er al rekening gehouden met vegetariërs en veganisten, dus dit hoeft u niet door te geven.

CONTACT

Vragen? Ideeën? Wilt u meehelpen in de organisatie? Stuur een mail naar info@voedselanders.nl.

Deze conferentie is een initiatief van het Voedsel Anders Netwerk, ondersteund door een groeiend aantal organisaties, waaronder de ondertekenaars van het Voedsel Anders Manifest. Volg Voedsel Anders ook op Twitter en Facebook.

PERS

Pers mag gratis naar binnen. Voor een persbadge of andere vragen neemt u contact op met pers@voedselanders.nl. Lees ons persbericht