Online workshop op 5 juni: Teken je voedselsysteem


De Voedsel Anders conferentie 2020 hebben we helaas uit moeten stellen. Een van de workshops die daar zou plaatsvinden willen we nu graag in online vorm aanbieden: Teken jouw voedselsysteem! Deze workshop wordt gegeven door Eva Bullens in samenwerking met Voedsel Anders.

In deze creatieve workshop ga je met stiften en papier jouw voedselsysteem in beeld brengen. Het voedselsysteem is complex en gelaagd. Jouw bedrijf, organisatie of rol hierin dus waarschijnlijk ook. Een systeemtekening kan je helpen om hier meer inzicht in te krijgen. 

In deze interactieve workshop leer je hoe je zelf een systeemtekening kunt maken en waar je deze vervolgens allemaal voor kunt gebruiken. Je maakt visueel wat normaal gesproken onzichtbaar is: de relaties tussen verschillende organisaties of mensen, de energiestromen die er in een systeem rond gaan, de processen die we gebruiken. Maar ook de onzichtbare structuren die hierin een rol spelen. 

De workshop is online maar je gaat zelf ook aan de slag. Dus zorg voor wat papier (a4 formaat is prima) en gekleurde stiften of potloden.  

Datum: 5 juni
Tijdstip: 10 – 11.30u
Aanmelden: Liefst uiterlijk 3 juni via deze aanmeldlink. Dan ontvang je een email met instructies.
Kosten: Helemaal gratis!

Deze workshop wordt gegeven door Eva Bullens. Eva is onder andere ontwerper en educator bij Collective Practice, waar ze werkt aan collectieve cultuurontwikkeling en For System Change, een ontwerp- en adviesbureau dat radicale systeemverandering op verschillende terreinen in onze maatschappij wil aanjagen.